Workshops – Particulieren

€65p.p. incl.*
Vanaf min. 3 pers. tot max. 8 pers

Hier kan extra informatie komen

€75p.p. incl.*
2 pers., b.v. moeder + dochter, 2 vriendinnen

Hier kan extra informatie komen

€85p.p. incl.*
vanaf min. 3 pers/ max.8 pers.

Hier kan extra informatie komen

€275p.p. incl.*
2 pers.

Trouwringen op maat, bespreking, ontwerp en creatie, geen massaproductie, maar uniek en persoonlijk, voor twee ringen, incl. 30 g. zilverklei, enkel op afspraak.

Al onze workshops zijn inclusief:

  • 3,5 uur creatieve ontspanning
  • 10 gr. zilverklei (of spuitpasta)
  • gebruik van de nodige werktuigen
  • afbakken van je ontwerp
  • drank en lekkernijen
  • welkomstgeschenk

Maatwerk

Naamhanger (als verrassing voor partner), geboortegeschenk (vingerafdruk van de baby als aandenken voor peter/meter, grootouders), oorbellen, ringen, armbanden, hangers, manchetknopen, bedeltjes, figuurtjes, broches, enz. …

Alles is mogelijk en Ateljée Ozée maakt dit op maat en op bestelling, na een persoonlijk gesprek creatie in samenspraak.

Dagen & uren

Dagen van maandag tot vrijdag: van 9 u. tot max. 13 u., en van 13 u. tot max 17 u Op maandag, dinsdag en vrijdag zijn er ook avondworkshops van 19 u. tot max 23 u. (voor diegenen die rechtstreeks van het werk komen, kunnen broodjes of pizza’s voorzien worden, mits toeslag).

De tweede zondag van de maand, mogelijkheid tot workshop van 13 u. tot max. 17 u.

Inschrijvingen

Inschrijvingen gebeuren via onze reservatie-pagina of telefonisch via 0486 504072. Je schrijft het bedrag van de gekozen workshop over op rek.nr. BE 47 0016 4340 1480 met vermelding van je naam, mailadres, gekozen workshop en gekozen datum.

Na ontvangst van het inschrijvingsgeld is je deelname definitief en wordt dit steeds bevestigd per mail. Vanaf 3 pers. gaat de workshop door. Zijn er minder inschrijvingen op die dag, wordt je verwittigd en wordt een nieuwe datum vastgesteld in overleg.

Bij schriftelijke opzegging binnen de week, € 20 annulatiekosten. Deze kosten vervallen indien men een vervangend persoon aanbrengt.

Zin om een creatieve workshop te volgen?

Schrijf je in